728x90 AdSpace

22 d’oct. 2013

El MUCE dóna suport a la Vaga d'Educació del 24-OMANIFESTACIONS convocades pel MUCE:
 • Barcelona: 12:30 - Pl. Universitat fins Pla de Palau Descarregueu cartell 
 • Girona: 12:00 - Pl. de la Constitució. Descarregueu cartell 
 • Lleida: 18:00 - Serveis Territorials fins la Delegació del Govern. Descarregueu cartell.
 • Tarragona: 12:00 - Concentració: davant el Departament d’Ensenyament   /  18:00 - Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font. Descarregueu cartell.
 • Tortosa:  18:30 - Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament. Descarregueu cartell.

MANIFEST-CRIDA DEL MUCE

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), del qual n'és membre la FaPaC, des de fa molts anys hem posat tot l’esforç en la defensa d’una educació pública i de qualitat. Per això, responent amb la unitat i força de tota la Comunitat Educativa donant suport a la convocatòria de vaga a l'educació prevista per al dijous 24 d’octubre, perquè si ens ho proposem podem aturar aquest desmantellament al qual ens estan abocant les retallades i la LOMCE.

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES

El principal objectiu del MUCE és vetllar i defensar l’educació pública i la seva qualitat, perquè estimem l’escola pública, perquè estem fermament convençuts i convençudes que l’educació pública és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa.

Per això, rebutgem absolutament tant les polítiques de retallades a l’Educació com la normativa que vol desplegar la LOMCE que, lluny de millorar el funcionament de l’escola pública, posa en qüestió valors fonamentals i és contrari a l’esperit i les formes de l’educació pública i de l’escola catalana.

Les entitats i organitzacions del MUCE fem una crida als professionals de l'educació, a les famílies i als estudiants a participar en la vaga del dia 24 d’octubre, en les mobilitzacions, protestes, i manifestacions previstes contra la LOMCE i les retallades que posen en risc la infància i la cohesió social. També es fa necessari revisar tant la LEC com la manera en què s'està aplicant.
Perquè no podem quedar indiferents a una convocatòria com la del dia 24 d’octubre, una convocatòria estatal, on tota la comunitat educativa -des de preescolar fins a universitat- està cridada a defensar una escola pública i de qualitat al servei de la societat. Defensem l’educació, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació.

El MUCE ens dirigim a la ciutadania per demanar ajuda, compromís i col·laboració participant en la mobilització ciutadana del 24 d’octubre donant suport a aquesta jornada de lluita manifestant-nos en defensa l’educació pública, front les polítiques que l’amenacen, i mostrant rebuig a la LOMCE i a totes les mesures que suposen un retrocés en l'àmbit educatiu.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE):
Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) Federació d’Educació de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) FETE-UGT -Sindicat d’Estudiants (SE) - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTEC·STEs (IAC)----------------------------------
MANIFESTACIONS convocades pel MUCE:
 • Barcelona: 12:30 - Pl. Universitat fins Pla de Palau (aturada a Conselleria de Governació) Descarregueu cartell 
 • Girona: 12:00 - Pl. de la Constitució. Descarregueu cartell 
 • Lleida: 18:00 - Serveis Territorials fins la Delegació del Govern. Descarregueu cartell.
 • Tarragona: 12:00 - Concentració: davant el Departament d’Ensenyament   /  18:00 - Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font. Descarregueu cartell.
 • Tortosa:  18:30 - Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament. Descarregueu cartell.


 • Comenta amb Blogger
 • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El MUCE dóna suport a la Vaga d'Educació del 24-O Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top