728x90 AdSpace

26 de nov. 2013

Funció pública: CCOO exigeix al Govern de la Generalitat que pagui totes les retribucions de 2014


CCOO ha mantingut amb el conjunt de sindicats de la Funció Pública de Catalunya que la Generalitat té prou mecanismes d’actuació pressupostària per a garantir que tot el personal al seu servei pugui cobrar les 14 pagues de l’any . És a dir,  les 12 mensualitats i les dues pagues extres de juny i desembre. Per tant no hauria de condicionar-la al cobrament o no de l’impost sobre dipòsits bancaris .


Després de les declaracions d’avui del Ministro de Hacienda y Administraciones Públicas , Cristobal Montoro i les del President de la Generalitat, Artur Mas, CCOO exigeix als grups parlamentaris que donin suport al Govern i esmenin el projecte de pressupostos de la Generalitat per incorporar l’abonament de la paga que ens volen arrabassar de nou.

CCOO vol recordar que el Govern de la Generalitat és l’única administració de Catalunya i de l'Estat que ha pres la mesura de no abonar una paga el 2014.
   • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Funció pública: CCOO exigeix al Govern de la Generalitat que pagui totes les retribucions de 2014 Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top