728x90 AdSpace

27 de gen. 2014

Professorat interí i substitut: Entre el 27 i 3 de febrer, modificació de les dades de la borsa


Terminis de consulta i modificació de dades de la borsa de treball de personal docent durant el curs 2013/2014

 • Del 27 al 3 de febrer de 2014...
Del 27 de gener al 3 de febrer de 2014, les persones interessades poden modificar en línia les dades que consten a la borsa del treball de personal docent interí o substitut. L'actualització de les dades té un efecte immediat en els nomenaments telemàtics.
L'apartat 1 de l'Ordre ENS/10/2014, de 20 de gener, estableix la substitució a la taula de titulacions publicada al web del Departament d'Ensenyament en les especialitats d'alemany, anglès, francès o italià del cos de professors d'ensenyament secundari, del nivell B2 pel nivell C1 o superior del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).
Les persones que tenien reconegudes aquestes especialitats a la borsa de treball de personal docent per estar en possessió d'un certificat d'aptitud o avançat de l'Escola Oficial d'Idiomes (nivell B2 del MECR) poden consultar la seva situació de disponibilitat a la borsa accedint a la consulta i modificació de dades.


Accés consulta a partir del 27 de gener

        Consulta de dades:

  Consulta i modificació de dades
  Del 27 de gener al 3 de febrer de 2014
   
  Ensenyaments que podeu impartir
  Accés a la consulta per titulació


  Actualització de les titulacions que permeten impartir un ensenyament (borsa de treball de personal docent)

  Titulacions per impartir un ensenyament
  Accés a la consulta per cos i especialitat   Següents terminis: 
  • Darrera setmana de març de 2014

   Enllaços que has de tenir sempre a mà...:

  Consulta de dades (Borsa de treball de personal docent definitiva per al curs 2013-2014) (Departament)  BORSA professorat interí i substitut:

  Relació de persones ordenades per especialitat a cada Servei Territorial (juliol 2013)

  Número d'ordre (info Departament)(+):

  El número d'ordre de la borsa de treball és el definitiu per al curs 2013-2014. Al llarg del curs 2013-2014 s'obriran nous terminis per modificar les dades que consten a la borsa16 de setembre de 2013, la quarta setmana d'octubre de 2013, la darrera setmana del mes de gener de 2014 i la darrera setmana del mes de març de 2014.

  Les persones que hagin sol·licitat especialitats docents que requereixen el màster de formació de professorat de secundària o equivalent, i no acreditin aquest requisit, no podran ser nomenades d'aquestes especialitats en els actes d'adjudicació que es facin a partir de l'1 de setembre de 2013.


  Ja podeu consultar el número definitiu i les vostres prioritats  aquí (+)


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
  Item Reviewed: Professorat interí i substitut: Entre el 27 i 3 de febrer, modificació de les dades de la borsa Rating: 5 Reviewed By: .
  Scroll to Top