728x90 AdSpace

24 d’abr. 2014

Castella-Lleó: Acord per a la recuperació de la part meritada de la paga extra de desembre de 2012

Acord del govern de Castella-Lleó i els sindicats per a la recuperació de la part meritada de la paga extra de desembre de 2012

CCOO, amb la resta d'organitzacions sindicals, ha ratificat l'acord definitiu que possibilita el cobrament de la part meritada de la paga extraordinària de
desembre de 2012 a la totalitat dels treballadors i treballadores de la Junta de Castella i Lleó, funcionaris , estatutaris i laborals (44 dies de meritació en tots els casos ) .
Aquest acord es farà a més extensiu al personal de l'ensenyament concertat i de les Universitats de Castella i Lleó.

L'acord permet que juntament amb la nòmina del mes maig, s'afegeixi la quantitat del 45% de la part meritada, cobrant el 55% restant en la nòmina del mes de gener de 2015. S'inclou una clàusula per la qual, en el cas de disponibilitat pressupostària i econòmica de la Junta, la totalitat o part de la quantitat diferida a l'any 2015 es pagui també en el present any de 2014.

CCOO considera que l'acord assolit, és un pas més cap a l'objectiu de la devolució de la totalitat de la paga extraordinària injustament no abonada en l'any 2012. La batalla seguirà oberta en el marc del Tribunal Constitucional. Suposa, així mateix, un reconeixement per part de l'Administració Autonòmica que es va cometre una il•legalitat amb la totalitat dels treballadors i treballadores que ara es veu restablerta.

D'altra banda aquesta solució evita el pagament de les costes amb uns diners públic si s'hagués d'acudir als tribunals, com ja ha passat en nombroses sentències d'aquesta administració i altres.

Com ja us vam informar, a proposta de CCOO la Junta es compromet a obrir la negociació de l'oferta d'ocupació pública, la carrera professional, l'ampliació de la conciliació familiar i el concurs de trasllats obert i permanent per a funcionàries i funcionaris. Així mateix es comprometen a posar en marxa una campanya de dignificació de les empleades i empleats públics tal com va plantejar CCOO amb la campanya realitzada de "és públic, és teu , salva-ho".

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Castella-Lleó: Acord per a la recuperació de la part meritada de la paga extra de desembre de 2012 Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top