728x90 AdSpace

27 de març 2015

La Generalitat vol apropiar-se de nou d'una part dels nostres salaris

CCOO acusa la Generalitat d'aplicar retallades sobre diners no percebuts en el pagament dels dies meritats de la paga de 2012 als seus treballadors i treballadores

Als empleats públics catalans ens han robat més que a ningú. Ara que a la resta de CCAA retornen part de la paga de 2012, Mas, campió de les retallades i de les agressions als nostres drets laborals i socials, ens continua espoliant, ens humilia!. 

Ens han robat més que a ningú i ara Mas no ens torna el que és nostre!

  • El Govern ens vol aplicar la retallada del 5% que havia aprovat abans de la retallada de Rajoy, incomplint el seu compromís de retornar el 24,04% de la paga de nadal de 2012.
  • NOMÉS el Govern de CiU ha retallat una paga de 2013 i 2014 als seus empleats públics.
CCOO no renuncia a res: ho vol tot i continuem mobilitzats!

Estem decidits a seguir lluitant! El que és teu, és teu!

Ja n’hi ha prou d’humiliacions als empleats públics catalans
La dignitat no té preu i és absolutament necessària!COMUNICAT:En data 10 de març de 2015, el Consell Executiu de la Generalitat va aprovar un Acord de Govern per al retorn dels 44 dies de la paga de 2012 als empleats públics. Mitjançant aquest Acord, el Govern torna a ordenar la minoració d’un 5% del salari anual de 2012, que havia quedat sense efecte, per norma i de fet, en aplicar el Reial Decret Llei de 13 de juliol de 2012. 

Cap càrrec de l’Administració ha informat els i les representants dels treballadors i treballadores de com es retornarien els 44 dies. Tot i així, des de l’Àrea Pública de CCOO hem conegut que el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat ha donat instruccions per a l’elaboració de les nòmines del març, segons les quals una part de la plantilla no percebrà de forma íntegra aquests 44 dies. 

CCOO vol manifestar el rebuig a l’Acord de Govern i a les instruccions que ha donat el Departament d’Economia i Coneixement perquè contradiuen les manifestacions de la Sra. Vicepresidenta al Parlament de Catalunya, incompleixen els compromisos assolits a la Mesa General de la Funció Pública, que manifestaven que cada treballador i treballadora rebria el 24’04% de la paga de 2012, així com les manifestacions que va fer l’Administració al llarg de 2012 de que els treballadors de la Generalitat no tindrien retallades addicionals a les decretades pel Govern central. 

Amb aquestes mesures, els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya serem els únics empleats públics del nostre país i del conjunt de l’Estat espanyol que no rebrem de forma íntegra aquest retorn. 

CCOO vol denunciar, en cas de confirmar-se la informació no oficial de la que disposem, de que l’aplicació del descompte del 5% del salari de 2012 s’ha fet sobre una quantitat superior a la realment percebuda en aquell any; la Generalitat s’estaria apropiant de forma no lícita d’una part de les retribucions dels seus treballadors i treballadores. 

Finalment, entenem que el Govern de la Generalitat no pot discriminar de nou els seus treballadors i treballadores amb la recuperació de la paga de 2012 i molt menys aplicant el descompte del 5% sobre un salari que no van cobrar degut a la supressió de la paga del desembre. 
Ja volem el pa sencer!

  • Aturem les agressions, defensem els nostres drets i dignitat
  • Volem les nostres pagues. Volem cobrar el que és nostre!Temes relacionats


Imatges de la concentració de delegats i delegades de CCOO Sanitat, CCOO Generalitat i CCOO Educació a les portes del Departament d'Economia (26 de març de 2015)

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: La Generalitat vol apropiar-se de nou d'una part dels nostres salaris Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top