728x90 AdSpace

25 de nov. 2015

Què volem del nou govern i del Parlament


Son els nostres drets no els volem negociar volem recuperar-los.Exigim la reactivació de tot el contingut de l’Acord de 2005 signat en solitari per CCOO i no denunciat pel Govern.


Full informatiu en pdf aquí 

Cobertura de les substitucions des del primer dia.
Recuperació de les 23 hores lectives a primària i de les 18 hores a secundària.
Recuperació de totes les pagues: 2012, 2013 i 2014 al 100%.
Recuperació del poder adquisitiu perdut.
Ràtios de 18 alumnes a Infantil, 20 a Primària i 25 a Secundària, adequades a la realitat social de la zona. Supressió de la possibilitat d’augmentar un 10% les ràtios.
Nomenaments d’interins i substituts el 31 de juliol. Contractació mínima de mitja jornada.
Recuperació de l’oferta pública d’ocupació, volem la convocatòria d’oposicions
Formació inicial i contínua del professorat.
Incorporació de personal de suport i de nous professionals (TEI, Auxiliars d’educació especial, psicopedagogs, Personal tècnic en informàtica, TIS, ...) a tots els centres.
Definició clara, amb el consens dels agents socials, d’un model flexible i dinàmic que permeti la integració real de la Formació Professional Inicial del Sistema Educatiu en el Sistema Integrat de Formació Professional de Catalunya.


També demanem:

La derogació de la LOMCE, l’aturada del desplegament de la LEC i la retirada del Decret de plantilles i de direcció de centres educatius.


CCOO exigeix la recuperació dels drets suspesos dels acords signats i no denunciats i que sigui contemplat l’ajust pressupostari necessari en la Llei de pressupostos de 2016 de la Generalitat de Catalunya.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Què volem del nou govern i del Parlament Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top