728x90 AdSpace

3 de des. 2015

Comunicat: Empleats Públics En Lluita !

#EmpleatsPúblicsEnLluita

NO PODEM PERMETRE QUE EL GOVERN ES BURLI DE NOSALTRES, CCOO SEGUIREM LLUITANT AMB LA TEVA PARTICIACIÓ, PER AIXÒ ET PROPOSEM:

DIJOUS, 10 DE DESEMBRE
CONCENTRACIONS I ACTES REIVINDICATIUS ALS CENTRES DE TREBALL.

DIMARTS, 15 DE DESEMBRE
CONCENTRACIONS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA.


Fa només uns dies la consellera Rigau desprestigiava públicament la feina dels i les delegades sindicals. El dilluns 23 de novembre va poder comprovar que les persones que representem als treballadors i treballadores de l'educació no estem tancats als despatxos sindicals.

Si que ens vam tancar, però, en diferents seus de la Generalitat per donar suport als companys i companyes que estaven a la Mesa General de la funció pública exigint a l'Administració la recuperació de les pagues i d'altres drets perduts. El tancament, que es va fer extensiu a tot el territori català, va culminar en la concentració a la plaça St. Jaume on, amb moltes dificultats, degut a la manca de voluntat política a rebre'ns, vam poder fer entrega de les nostres demandes.

CCOO i la resta dels sindicats amb representació a la Mesa de negociació, considerem del tot inacceptable, per insuficient, la proposta inicial de l'Administració perquè no respon a les nostres demandes. Encara més si ho comparem amb les negociacions i acords portats a terme a 14 de les 17 comunitats autònomes de l'Estat Espanyol i en altres administracions públiques catalanes. En aquestes comunitats s'han iniciat converses i negociacions amb les què s'han pogut establir terminis amb dates concretes per recuperar les pagues i altres drets perduts com les hores lectives, les substitucions, etc.

La Federació d'Educació seguirem lluitant per recuperar allò que és nostre i que el govern de la Generalitat ens ha robat aquests anys. Per això CCOO, juntament amb la resta de sindicats que formen part de la Mesa General de la Funció Pública, seguirem exigint:

  • El retorn del 26,34% de la paga de 2012.
  • Un calendari de retorn de la resta de paga de 2012, de 2013 i 2014.
  • Recuperació del Fons d'Acció Social i d'altres mesures socials.
  • Millora de complementació en cas d'Incapacitat Temporal.
  • Complementació per reducció de jornada el primer any del nadó.
  • Calendari de recuperació de les pagues de 2013 i 2014.
  • Seguir negociant per recuperar tots els drets perduts i establir un calendari de recuperació d'aquests drets.
És vergonyós com el Govern de la Generalitat ha vulnerat els drets dels treballadors i treballadores de l'educació, drets que van ser fruit dels acords de CCOO i que ells han trepitjat sense escrúpols suspenent la seva vigència excusant-se en arguments econòmics que són reflex de la seva incapacitat de gestió i de les seves polítiques.

Des del 2010 la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors i treballadores de l'educació ha estat brutal.
Hem perdut l'equivalent entre un 30% a 35% del sou de tot un any.

Les organitzacions sindicals hem aconseguit una majoria política a Catalunya que doni suport a les nostres demandes i que s'ha materialitzat en una resolució parlamentària que han signat tots els grups parlamentaris excepte Junts pel sí.


NO PODEM PERMETRE QUE EL GOVERN ES BURLI DE NOSALTRES, CCOO SEGUIREM LLUITANT AMB LA TEVA PARTICIACIÓ, PER AIXÒ ET PROPOSEM:

DIJOUS, 10 DE DESEMBRE
CONCENTRACIONS I ACTES REIVINDICATIUS ALS CENTRES DE TREBALL.


DIMARTS, 15 DE DESEMBRE
CONCENTRACIONS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Comunicat: Empleats Públics En Lluita ! Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top