728x90 AdSpace

17 de des. 2015

Les Retallades maten. Has tingut alguna mala experiència amb la teva Mutua? Vols denunciar la teva situació?

LES RETALLADES MATEN


Malauradament, el passat 14 de setembre ens comunicaven la mort d’una mestra del Vallès Occidental per càncer. Ràpidament des de CCOO Educació vam detectar que parlàvem d’una situació de desprotecció de la mutualista i una vulneració de la normatia vigent. MUFACE té  l’obligació de proporcionar, com a mínim, la cartera de serveis comuns del Sistema Nacional de Salut als seus mutualistes, amb totes les seves especialitats i sense necessitat de copagaments o fórmules d’assegurament complementari. Desgraciadament, un altre cop, ens tornem a trobar amb un cas greu de desprotecció davant el tractament d’una malaltia oncològica.  El tracte que ha rebut la companya per part de MUFACE i DKV és totalment immoral. Des de CCOO, volem denunciar-ho i assegurar-nos de que no tornarà a succeir . Per aquest motiu el proper 22 de desembre portarem aquest cas al Consejo General de Muface.

Ajuda’ns a combatre aquestes situacions tant injustes! Ajuda’ns a denunciar-ho perquè des de CCOO Educació puguem actuar!

Has tingut alguna mala experiència amb la teva Mutua? Vols denunciar la teva situació?

Posa’t en contacte amb:  Alba Olvera; alba_olvera@ccoo.cat

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Les Retallades maten. Has tingut alguna mala experiència amb la teva Mutua? Vols denunciar la teva situació? Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top