728x90 AdSpace

20 de gen. 2016

Aina Tarabini: "El fracàs escolar és un problema social i estructural"

Aina Tarabini és doctora en sociologia per Universitat Autònoma de Barcelona, professora de sociologia a la mateixa universitat i investigadora dels grups de recerca GEPS (Globalització, Educació i Política Social) i GIPE (Grup Interdisciplinar de Polítiques Educatives). És especialista en sociologia de l’educació i en anàlisi de desigualtats educatives. En el marc del GEPS, ha treballat en nombrosos projectes de recerca i ha publicat a llibres i revistes de prestigi tant a nivell nacional com internacional. Així mateix, ha realitzat estades d’investigació a centres de recerca tals com la Graduate School of Education de la Universitat de Bristol o l’Institute of Education, de la Universitat de Londres. La seva recerca es centra en l’anàlisi de les desigualtats socials i en les seves repercussions educatives a tres nivells: les subjectivitats dels actors, les seves pràctiques i les seves accions quotidianes en el món educatiu; les pràctiques escolars i els dispositius pedagògics de les escoles; les polítiques i programes educatius. Actualment és la investigadora principal del projecte I+D+I “ABJOVES. El Abandono escolar prematuro en España. Un análisis de las decisiones, motivaciones y estrategias educativas de los jóvenes”.


Podràs escoltar-la a la jornada que organitza la Federació d'Educació i la Secretaria de Socieconomia de CCOO de Catalunya per debatre sobre el procés participatiu impulsat al 2014 per la Federació sota el títol "L'Educació que volem".

Serà el dissabte 23 de gener de 2016 a la sala d'actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), a partir de les 10.00 h.

Feu clic per veure el programa de la I jornada "L'Educació que volem".

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Aina Tarabini: "El fracàs escolar és un problema social i estructural" Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top