728x90 AdSpace

26 de gen. 2016

A petició de CCOO Educació, el Departament d'Ensenyament flexibilitza la tramitació del Certificat d'antecedents penals per accedir a la borsa de personal docent
Últimes notícies

A petició de CCOO Educació, el Departament d'Ensenyament flexibilitza la tramitació del Certificat d'antecedents penals per accedir a la borsa de personal docent

Finalment el Departament d'Ensenyament ha flexibilitzat la tramitació del Certificat negatiu d'antecedents legals. Així doncs, les persones que presenten el resguard d'haver-la sol·licitat, estaran incloses a la llista d'admesos provisionals, pendents de presentar la certificació. A més aquesta petició es podrà realitzar des de qualsevol dels registres del Departament d'Ensenyament, que la traslladarà al Ministeri de Justícia. 

Des de CCOO Educació ens alegrem per aquesta decisió ja que era  una petició que hem fet reiterades vegades.


Recordeu:


Com ja es va consultar a la mesa sectorial del 21 de gener: El personal que ja treballa pel Departament d'Ensenyament (TEIS, educadores, etc...), no hauran de presentar el certificat negatiu d'antecedents penals, però sí un justificant o escrit que confirmi aquesta relació laboral amb el Departament d'Ensenyament. El propi Departament d'Ensenyament donarà instruccions als diferents Serveis Territorials perquè així ho contemplin.


Comunicat del Departament d'Ensenyament:


En relació a la certificació negativa del Registre Central d'antecedents penals de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual, les persones que presenten el resguard d'haver-la sol·licitat, estaran incloses a la llista d'admesos provisionals, pendents de presentar la certificació.La petició de la certificació també es pot fer a qualsevol dels registres del Departament d'Ensenyament, que la traslladarà al Ministeri de Justícia.Registres del Departament d'Ensenyament:

Serveis Centrals:


Baix Llobregat:
Barcelona Comarques:
Catalunya Central:
Lleida:
Maresme-Vallès Oriental:
Tarragona:
Terres de l'Ebre:
 Vallès Occidental:
Consorci d'educació de Barcelona:
 

* En aquest comunicat falta el servei territorial de Girona. CCOO Educació ha consultat l'error al Departament i estem a l'espera de la resposta.  

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: A petició de CCOO Educació, el Departament d'Ensenyament flexibilitza la tramitació del Certificat d'antecedents penals per accedir a la borsa de personal docent Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top