728x90 AdSpace

19 de gen. 2016

Contra el tancament d'aules de P3


El Baix Llobregat inicia una campanya contra el tancament d'aules de P3 a la comarca, presentant mocions a tots els ajuntaments de la comarca i organitzant concentracions.

El Departament d’Ensenyament vol reduir 21 grups de P3 en diversos municipis de la comarca del Baix Llobregat pel proper curs 16-17.

Aquesta mesura que afecta exclusivament  a l’oferta pública, es justifica pel descens de natalitat i per la marxa de famílies immigrants que tornen al seus països; posant de manifest que els criteris en que es basen són els economicistes davant de qualsevol  criteri pedagògic, social i educatiu.

Des de CCOO del Baix Llobregat entenem que aquestes circumstàncies són una oportunitat de millora dels nostre sistema educatiu i que existeixen altres mesures en aquest context  que podrien evitar el tancament de cap línia ni aula de P3 de l’escola pública, cap reducció de les plantilles de mestres (42 llocs de treball).

Per tot això, des de CCOO del Baix Llobregat iniciem una campanya de mobilitzacions amb l’objectiu d’evitar cap tancament d’aules de P3 I reivindicar la baixada de ràtios com a mesura fonamental per millorar la qualitat de l’ensenyament.

Aquesta campanya es concreta en:
  1. Concentracions dels delegats de CCOO davant dels SSTT del Baix Llobregat tots els dilluns i els dimecres.
  2. Recollida de signatures.
  3. Promoure la participació activa dels Consells Escolars i Claustres.
  4. Presentació de mocions en tots els Ajuntaments de la comarca.
  5. Proposar al Fòrum Social del Baix Llobregat la convocatòria de jornades de mobilitzacions.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Contra el tancament d'aules de P3 Rating: 5 Reviewed By: f
Scroll to Top