728x90 AdSpace

18 de gen. 2016

TV3: Cues de mestres i monitors per anar a buscar el certificat de penals

http://www.ccma.cat/324/cues-de-mestres-i-monitors-per-anar-a-buscar-el-certificat-de-penals-necessari-per-ser-contractat/noticia/2708046/

Font:
http://www.ccma.cat/324/cues-de-mestres-i-monitors-per-anar-a-buscar-el-certificat-de-penals-necessari-per-ser-contractat/noticia/2708046/Borsa docent: Ampliat el termini per presentar el Certificat d'Antecedents Penals fins al 23 de març de 2016.


Amb la nova llei del menor, tothom que treballa amb nens necessita presentar un certificat de penals perquè el puguin contractar. I obtenir aquest certificat està sent un autèntic malson per a col·lectius com ara mestres i monitors. Des de la modificació de la llei de protecció al menor, l'estiu passat, aquest document és un requisit indispensable per treballar amb infants i joves. A més, avui s'obre la borsa de treball del Departament d'Ensenyament per als docents que vulguin optar, per primera vegada, a fer substitucions, i necessiten aquest certificat.

Internet està saturat, segons els usuaris, la resposta és lenta i només una oficina a tot Catalunya fa el tràmit presencial, i ja està més que col·lapsada. Les cues són interminables.

Més informació: 

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: TV3: Cues de mestres i monitors per anar a buscar el certificat de penals Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top