728x90 AdSpace

15 de març 2016

Prou agressions als docents! #StopViolència
CCOO d’Educació denuncia les agressions a un docent a les terres de Lleida 

Des de CCOO d’Educació, denunciem la violència i les agressions rebudes pel professor de secundària de l’institut Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell. Instem el Departament d’Ensenyament que es presenti com a acusació particular en tots els casos d’agressió a docents i que faciliti de forma immediata els mitjans jurídics i el suport psicològic necessàries per al docent i la comunitat educativa del centre. 

Des de CCOO d’Educació reivindiquem que hi hagi celeritat en la revisió del Protocol d’actuació davant situacions de violència contra treballadors i treballadores dependents del Departament d’Ensenyament que presten serveis en centres educatius públics i serveis educatius, en l’exercici de les seves funcions, i de danys als béns de l’Administració fets per part de membres de la comunitat educativa i/o tercers. Tenim constància que l’Administració ha posposat diverses vegades la reunió per elaborar i aprovar aquest document. 

Situacions com la denunciada mostren la necessitat d’aquest tipus de protocols i l’actuació contundent envers qualsevol forma d’agressió verbal o física, especialment en l’àmbit educatiu. Els docents malauradament, en aquest últims anys, han patit i pateixen aquestes situacions, moltes vegades silenciades. Cal, doncs, reforçar l’autoritat moral de la nostra professió i donar-li tot el suport necessari, tant des de l’Administració com des de la societat per enfortir així la seva tasca i revertir aquest tipus de conductes tan menyspreables. 

#StopViolència  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Prou agressions als docents! #StopViolència Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top