728x90 AdSpace

6 d’abr. 2016

7 d'abril: Mesa de la Funció Pública


Negociació de la recuperació de la paga de 2012 i d'altres drets laborals.


Demà dijous, 7 d’abril, a les 15.00 hores de la tarda, CCOO assistirà a una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública de Catalunya, que es realitzarà a la seu del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat (c/Sepúlveda, 148-150,  Barcelona), amb un ordre del dia que inclou la negociació de la recuperació de la paga de 2012 i d’altres drets laborals dels treballadors i treballadores públics.Xesús González, coordinador de l'Àrea Pública de CCOO de Catalunya.


ATENCIÓ:

Desconvocada la reunió d'avui de la Mesa General de la Funció Pública

El Govern de la Generalitat ha decidit ajornar, en uns 15 dies, la reunió de la Mesa General de la Funció Pública prevista per avui a les tres de la tarda.

La representació addueix com a motiu de l'ajornament la carta del Govern Central sobre compliment de dèficit i pagament a proveïdors.

Des de CCOO volem recordar al Govern, que els treballadors i treballadores de la Generalitat són els únics de totes les administracions de Catalunya i de l'Estat que no hem cobrat la paga de 2012 i que també tenim pendents les de 2013 i 2014.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 d’abril de 2016

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 7 d'abril: Mesa de la Funció Pública Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top