728x90 AdSpace

22 de juny 2016

21J Concentració de delegats contra les retallades


Concentració de delegats contra les retallades 

CCOO, USTEC i ASPEPC vam convocar una concentració, ahir 21 de juny, per protestar de les noves retallades del Departament d'Ensenyament.

Davant la situació de noves retallades a l'Educació pública, la Federació d'Educació de CCOO, USTEC i ASPECP vam convocar una concentració a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

En aquesta es va entregar al govern un escrit de rebuig a aquesta situació, i vam protestar i demanar que es revertissin.


ESCRIT ENTREGAT AL GOVERN

A l’atenció de la Presidència:

Els sindicats sotasignats expressem el nostre rebuig davant les noves retallades que el Departament d’Ensenyament ens ha comunicat en les darreres meses sectorials.

Volem mostrar enèrgicament la nostra indignació davant d'aquest nou atac a l'ensenyament públic. No permetrem que la situació política actual condicioni i faci servir com a moneda de canvi l'ensenyament públic i les condicions laborals dels professionals de l'educació, posant en perill la qualitat dels nostres centres per la manca de recursos anunciada.

Per això reclamem:

  • La reversió de les retallades aplicades a l’ensenyament des del 2012.
  • L’anul·lació dels punts de l’acord de govern on s’elimina la reducció de dues hores lectives al professorat major de 55 anys i el cobrament del juliol dels substituts amb sis o més mesos treballats.
  • No aplicar la reducció de plantilles als centres públics presentada a la mesa sectorial del 13 de juny. 

Per tot això us demanem que feu ús de la capacitat que té el govern de prendre mesures executives i fer propostes legislatives en absència dels pressupostos. 

CCOO - USTEC - ASPEPC 

 Marta Tejedor, responsable de Pública de la Federació d'Educació de CCOO, fent arribar les reivindicacions sindicals al representant del Govern.  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 21J Concentració de delegats contra les retallades Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top