728x90 AdSpace

27 de juny 2016

Publicat el Decret Llei de recuperació parcial de la paga extraordinària de 2012

Imatge d'una de les campanyes per demanar la recuperació de les pagues.

Fruit de la unitat sindical, de la capacitat de proposta i de la mobilització dels delegats i delegades sindicals, el passat 9 de juny, es va arribar a un acord amb l’Administració per a la recuperació progressiva dels drets de les empleades i els empleats públics:
La primera expressió formal d’aquest acord ha arribat de la mà de la  publicació, el 23 de juny, del DECRET LLEI 4/2016, de 21 de juny, de recuperació parcial de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya i altres mesures urgents en matèria de personal.

CONTINGUT DEL DECRET:

Recuperació parcial de la paga extraordinària

·      Percepció, en el 2016, de la quantia equivalent a un 20,77% de l'import que es va deixar de percebre i que correspon a 38 dies de la paga extraordinària.

·      Es deixa sense efecte la retallada adicional del 5% que es va aplicar al salari de 2012. Les quantitats que s’hagin pogut retenir per aquest concepte s'abonaran en la mateixa nòmina en què es retorni la quantia parcial de la paga.

Dies addicionals de vacances (només personal laboral i universitats)
·   Es modifica la disposició addicional sisena de la Llei de pressupostos que suspenia els acords i pactes sindicals que establien qualsevol sistema de premis vinculats als anys de serveis prestats consistents en el gaudiment de dies addicionals de vacances.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Publicat el Decret Llei de recuperació parcial de la paga extraordinària de 2012 Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top