728x90 AdSpace

15 de des. 2016

El Departament insisteix en no voler negociar la recuperació dels nostres drets perduts
Els sindicats representats a la Mesa Sectorial d’Ensenyament Públic (CCOO, USTEC-STEs (IAC), ASPEPC-SPS, UGT) volem manifestar públicament la nostra indignació davant la manca de voluntat negociadora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Ahir dimarts ens van presentar una comissió d’estudi que entenem que no té cap objectiu concret que doni resposta a les demandes i reivindicacions de retorn de les condicions laborals perdudes.

Exigim que en la propera Mesa que tindrà lloc a mitjans de gener, el Departament d'Ensenyament presenti un calendari de retorn de les condicions laborals perdudes des de 2010, on s'haurà de situar el retorn de l'horari lectiu i visualitzar-ho ja en els pressupostos del 2017. Si no existeix aquest compromís de retorn en el si de les meses de l'Administració, les organitzacions sindicals intensificarem les mobilitzacions, sense descartar la vaga. 

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El Departament insisteix en no voler negociar la recuperació dels nostres drets perduts Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top