728x90 AdSpace

15 de des. 2016

Concurs de mèrits per a la selecció del director o directora de diversos centres públicsEl Departament d'Ensenyament convoca concurs de mèrits per seleccionar el director o directora de diversos centres educatius dependents del Departament d'Ensenyament.
Des de CCOO continuem manifestant que la comissió de selecció que es constitueix per seleccionar l'aspirant a la direcció d'un centre docent ha de ser molt més proporcionada i garantir la representativitat i participació de tota la Comunitat educativa.

Proposem que aquesta Comissió de selecció estigui integrada per :

  • 1/3 de membres de l'Administració Educativa.
  • 1/3 de membres del consell escolar que no siguin docents.
  • 1/3 de membres del professorat elegits, en votació secreta, pel claustre.

CCOO també apostem que en el Barem es beneficiï els aspirants que es presentin a la selecció de directors i directores que hagin exercit la docència i/o el càrrec en el centre del qual sol·licitin la direcció.

Per aquest motiu proposem que s'ha afegeixi un apartat C del barem de la 1a fase on és recolli només  la situació anterior. Caldria establir un nombre de punts per anys d'exercir la docència i/o el càrrec fins un màxim per determinar.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Concurs de mèrits per a la selecció del director o directora de diversos centres públics Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top