728x90 AdSpace

3 de gen. 2017

Les famílies del barri de La Sagrera de Barcelona reclamen la construcció d’un nou institut públic


Les famílies del barri de La Sagrera reclamen la construcció d’un nou institut públic per solucionar la manca de places a la secundària.El reportatge, que s’ha emès a l’informatiu Notícies 73, explica que aquesta és una reivindicació històrica del barri que ara ja és urgent. En els darrers anys s’han obert noves escoles de primària i, en canvi, no es garanteix que tots aquests alumnes puguin fer la secundària en un institut públic al barri. Actualment La Sagrera només té un institut per a 5 escoles de primària. El curs passat una trentena d’alumnes van quedar-ne fora.

Representants de les famílies també han explicat que la manca de places està causant també massificació en altres instituts dels barris dels voltants. El pla d’equipaments per a La Sagrera aprovat l’any 2010 ja preveia la construcció d’un nou institut, però de moment no hi ha ni projecte ni terrenys. El col·lectiu de famílies #instiaLaSagrera no descarta iniciar mobilitzacions si no s’aconsegueix acostar posicions amb el Consorci d’educació.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Les famílies del barri de La Sagrera de Barcelona reclamen la construcció d’un nou institut públic Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top