728x90 AdSpace

26 d’abr. 2017

Aprovada la retirada urgent del fibrociment de l'IES Llobregat


Amb l'impuls de CCOO

Aprovada la retirada urgent del fibrociment de l'IES Llobregat 


El Ple de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, a la seva sessió del 25 d'abril d'enguany, ha aprovat per unanimitat la moció impulsada conjuntament per la Federació d'Educació de CCOO  i CCOO de l'Hospitalet (i presentada pels grups municipals d’ICV-EUiA-Pirates, ERC i CUP-Poble Actiu) instant a la retirada urgent del fibrociment a l'IES Llobregat i a les naus del seu voltant. 

Aquest centre d'ensenyament, amb més de 70 anys d'història, ofereix estudis d'ESO a un edifici situat al carrer Ferrer i Guàrdia, i de Batxillerat i Cicles Formatius a un altre del carrer Prat de la Riba. 

El text aprovat, seguint les orientacions de CCOO, recull també que aquest centre sigui inclòs al conveni signat entre l'Ajuntament de l'Hospitalet i el Departament d'Ensenyament sobre centres educatius que necessiten reformes urgents i insta a la seva reunificació en un únic edifici. 

Aquesta moció s'insereix en la lluita que el nostre sindicat està desenvolupant per la retirada del fibrociment de tots els centres educatius i que ha aconseguit, per exemple, que el Parlament de Catalunya, aprovi un pla per la retirada a 38 centres escoles i institus del Vallès Occidental després d'anys de feina de CCOO.


Felicitem a la comunitat educativa de l'IES Llobregat i a tot el veïnatge de l'Hospitalet i reafirmem el nostre compromís per aconseguir la completa eliminació d'aquest material de totes les instal·lacions educatives catalanes. 

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Aprovada la retirada urgent del fibrociment de l'IES Llobregat Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top