728x90 AdSpace

30 de maig 2017

Com puc congelar el número de la Borsa?

Com puc congelar el número de la Borsa?NOVETAT! Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019 per causes justificades.

Cada curs les persones sense nomenament vigent poden demanar, amb antelació a l'oferiment d'una vacant o substitució, no ser nomenades. Es mantindrà el número d'ordre de la borsa de treball, sense que aquest temps computi com a serveis prestats. Amb caràcter excepcional, que han de valorar els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament o el Consorci d'Educació de Barcelona, es pot demanar la interrupció del nomenament vigent.


Finalment el Departament d’Ensenyament ha recollit la proposta de CCOO respecte a la gestió de la borsa. Quan el passat curs el Departament va decidir eliminar la possibilitat de congelar el número de la borsa per motius de feina, CCOO Educació ens hi vam oposar enèrgicament. Ja vam avisar que deixar sense efecte aquest dret dificultaria la gestió, i així ha estat. CCOO Educació valorem positivament que el Departament hagi escoltat la nostra proposta i hagi modificat la normativa referent a la congelació del número de la borsa docent.

Per les adjudicacions d'estiu
Les persones que vulguin no ser nomenades per a tot el curs 2018-2019 ho han de sol·licitar abans del 13 de juny de 2018 al servei territorial demanat com a preferent o, si escau, al Consorci d'Educació de Barcelona. Clica en el següent enllaç per baixar-te la sol·licitud:
Aquesta petició suposarà no participar en el procés d’adjudicació de destinacions provisionals.

Pels nomenaments pel curs 2018-2019
Durant del curs 2018-2019, les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent podran demanar no participar en els nomenaments telemàtics mitjançant una aplicació que permetrà autogestionar la disponibilitat. Sense al·legar cap motiu!

Quan estigui disponible l'aplicatiu el penjarem en aquest apartat.


La no-disponibilitat i la nova disponibilitat tindrà efectes el dia següent de fer la sol·licitud. Fins que s’informi una data de finalització de la no-disponibilitat aquesta estarà vigent.

.
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Com puc congelar el número de la Borsa? Rating: 5 Reviewed By: Albert Urrutia - Sindicat
Scroll to Top