728x90 AdSpace

10 de nov. 2017

Cursos de formació de preparació d'oposicions
Cursos de formació de preparació d'oposicions

Informar-vos que ja ha finalitzat el període d'inscripció als cursos de formació de preparació de les properes oposicions docents pels afiliats i afilidades, i simpatitzants que es van preinscriure prèviament.

Degut a aquest procés de preinscripció, la majoria de cursos ja estan plens

Degut a la gran demanda per fer aquest cursos de formació, la Federació d'Educació de CCOO està intentant oferir una 2a edició de cursos de formació en alguns territoris, si les dates i els formadors ho permeten.

Si vols està informa't de les places lliures que quedin, i dels nous cursos que s'oferiran, o estar informat de totes les notícies que vagin apareixen respecte aquestes oposicions docents, pots apuntar-te (si no ho estàs ja) al grup correu d'oposicions docents mitjançant aquest formulari:
https://goo.gl/forms/t0w3vBDIdi5HbMNh1,

Com seran els cursos?
 • La durada serà de 38 hores. 28 hores seran en modalitat presencial i 10 en modalitat distància i/o teleformació.
 • Calendari classes presencials, segons el territori on es realitzi:
  • Divendres tarda: 1, 15, 22 de desembre; 12 i 19 de gener, i 9 de febrer.
  • Dissabtes matí: 2, 9 o 16, 23 de desembre, 13 i 20 de gener, i 10 de febrer.
 • El nombre màxim d’alumnes per grup serà de 20 i el mínim de 16.
 • Les sessions presencials es faran a les següents localitats: Barcelona, Cornellà de Llobregat, Terrassa, Mataró, Granollers, Tarragona, Girona, i Lleida.
 • La matrícula s’abonarà en un únic pagament abans de l’inici del curs i tindrà diferents imports segons la situació de l’afiliació.

Situació afiliació
Import matricula
Afiliats/des
130 €
Nous/ves afiliats/des
200 €
No afiliats/des
    330 

* Els continguts formatius versaran sobre l'estructura del concurs oposició (requisits, fases, continguts de les proves), la normativa d’aplicació, diferents aspectes de la programació didàctica, i recursos i tècniques per a l’exposició oral.


L'experiència de la Fundació Paco Puerto en organitzar tot tipus d'activitats formatives i molt especialment l'èxit aconseguit en els cursos de preparació per a les oposicions a FP de l'any passat garanteixen una formació de qualitat. 

 • Comenta amb Blogger
 • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Cursos de formació de preparació d'oposicions Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top