728x90 AdSpace

2 de nov. 2017

El Projecte de Direcció: Accés i Formació


El Departament d'Ensenyament, la Universitat de Girona i el Grup de Recerca en Organització de Centres (GROC) organitzen una Jornada de Direcció JorDi-2017 "El Projecte de Direcció: Accés i Formació" a Palafrugell, els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2017. 

JorDi-2017 adopta un format mixt: 

* Els dies 9 i 10 de novembre, amb el títol "El Projecte de Direcció en la Formació per a la Direcció de Centres Educatius" tindrà lloc un Workshop de Professionals vinculats a la formació per a la direcció escolar on s’analitzarà i debatrà el model de formació i el paper que hi ha de tenir el Projecte de Direcció, en tres sessions de 3 hores. Està adreçat a formadors de directius, representants de les Administracions Educatives, responsables de Comissions de Selecció, responsables d’entitats i serveis de formació i investigadors interessats per la temàtica. 

* L'11 de novembre es farà una Jornada de Reflexió i Intercanvi d’Experiències i Comunicacions "El Projecte de Direcció en l’Accés a la Direcció de Centres EducatiusAdreçada a directius de centres educatius, a docents interessats per accedir a la direcció, a administradors de l’educació i, en general, a persones vinculades a la direcció escolar. Seran dues sessions, amb un total de 5 hores, al matí i una presentació d’experiències (en grups reduïts) a la tarda.

En una de les sessions del matí participarà la portaveu de CCOO de Catalunya, i membre de la Comissió de Selecció en representació del Claustre, Montse Ros.

Trobareu tota la informació i els formularis d'inscripció (gratuïta, però amb places limitades) a aquesta pàgina web.  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El Projecte de Direcció: Accés i Formació Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top