728x90 AdSpace

26 d’abr. 2018

Ja pots consultar la nòmina d'abril, amb la recuperació de la paga extra del 2012! Nòmina d'abril, amb la recuperació de la paga extra del 2012!

Ja pots consultar la nòmina d'abril:https://atri.gencat.cat/irj/portal/.El Ple del Parlament ha convalidat, per fi, el decret que fa possible que les empleades i els empleats públics de la Generalitat cobrin el 20% que encara se’ls deu de la paga extra de 2012. Han calgut 6 anys per reparar (amb comptagotes) una de les moltes retallades que “el Govern dels millors” va aplicar al personal de la Generalitat.


Altres sindicats critiquen les nostres actuacions, malgrat es beneficiïn del nostre treball i de recollir els fruits dels nostres acords. Per exemple CCOO i UGT vam pactar el retorn de la paga de 2012, altres sindicats no. Doncs ara, amb la nòmina d'abril del 2017, finalment en retornen el que és nostre.

Des de CCOO sempre hem lluitat per recuperar allò que ens van arrabassar. Tant de bo haguéssim aconseguit que no ens ho prenguessin, ni tan sols les pagues de 2013 i 2014, retallada que només es va aplicar a la Generalitat Catalunya u no en altres administracions.

En l'actualitat CCOO ha aconseguit un beneficiós acord en l'àmbit estatal, però ja hi ha sindicats que el critiquen. Però que han aconseguit ells?

Cal recordar que el PIB està vinculat al dèficit, cosa que segons alguns faria impossible la pujada màxima de l'acord (sabeu que hi ha un FIX, que fa que sigui un 6.9% en 3 anys... I uns variables que fa que puguin pujar a un 8.79%). Doncs en l'actualitat la Generalitat ha tancat el 2017 amb un dèficit del 0'58% i per tant compleix l'objectiu marcat pel ministeri d'hisenda. 

La lluita dona els seus fruits, i mentre altres parlen, CCOO ha aconseguit:
 • Recuperar la paga del 2012.
 • Recuperar el 100% de sou en múltiples situacions de baixa per IT (Persones amb grip, o les baixes de les dones en casos derivats de tractaments de reproducció assistida, o les baixes durant el període de lactància, o les  baixes per exploracions diagnòstiques invasives: endoscòpies, cateterismes... ) o les que en el seu moment TAMBÉ vam acordar (i altres no van voler signar): Intervenció quirúrgica, Hospitalització, Processos oncològics, Dones embarassades, Víctimes de violència gènere.
 • Oferta d'ocupació pública amb oposicions i estabilització de totes les places del sector públic ocupades de forma temporal i ininterrompuda en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2017, per reduir la temporalitat per sota del 8% en tres anys.
http://publica.ccoo.cat/2018/03/mesa-tecnica-concretades-les-places.html


Ara continuarem lluitant per avançar:
 • Reducció de les 2 hores lectives per majors de 55 anys.
 • Cobrament del primer estadi als 6 anys.
 • Reducció de ràtios a les aules
 • I evidentment, més recursos per l'educació pública i l'atenció a la diversitat.
 • Retorn de les pagues de 2013 i 2014
 • Recuperació del Fons d'acció social.

#FetsNoParaules

Informació relacionada (clica l'enllaç):

.


 • Comenta amb Blogger
 • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Ja pots consultar la nòmina d'abril, amb la recuperació de la paga extra del 2012! Rating: 5 Reviewed By: D
Scroll to Top