728x90 AdSpace

10 de gen. 2019

Jornada “Formació dual: Una estratègia de qualitat?”


La Secretaria de Treball i Economia de CCOO de Catalunya, en col•laboració amb la Federació d’Educació del sindicat, han organitzat la jornada Formació dual: una estratègia de qualitat?. La jornada tindrà lloc el 24 de gener de 2019 a la sala d’actes de la seu central del sindicat, Via Laietana, 16 de Barcelona.

El programa de la jornada


09:30 Benvinguda i acreditacions


10:00 Introducció a la Jornada. Manel Pulido, secretari general de la Federació d’Educació de CCOO


10:15 Presentació de l’Informe Propostes de CCOO de Catalunya per a un model de FP dual, a càrrec d’Eduard Requena (autor de l’informe) i Rosa Maria Villaró


10:30 Taula rodona 1: ‘FP Dual. La perspectiva del jovent’

Modera: Rodri Plaza, amb la participació d’Irene Ortiz, Coordinadora d’Acció Jove, Mónica Torralba, Presidenta del Consell Nacional de la Joventut, Miguel Morillas, de l’Associació d’Estudiants Progressistes, i Joan Fàbregas, alumne que ha finalitzat la FP Dual.


11:50 Pausa cafè


12:10 Taula rodona 2: ‘FP dual accés a un treball de qualitat?’

Modera: Ricard Bellera, amb la participació de Fabian Mohedano, President del Consell Català de FP, Silvia Miró, Responsable formació PIMEC, Isidre Garcia, Director del Centre FP Salvador Seguí, Lluís Vila, President de FAPAE. La taula finalitzarà amb un debat obert al públic


13:50 Cloenda a càrrec de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.Cal confirmar l'assistència a pmain@ccoo.catFeu clic per veure:
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Jornada “Formació dual: Una estratègia de qualitat?” Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top