728x90 AdSpace

17 de maig 2019

Nou període de consulta i modificació de les dades de la borsa docent

25/03/2019Consulta i modificació de les dades de la borsa docent

Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que hi consten per al curs 2018-2019, que són les que es tenen en compte per als nomenaments que es facin durant aquest curs. Del 17 al 27 de maig de 2019 també podran modificar-ne les dades i presentar reclamacions contra el número d'ordre. Les modificacions tindran efectes a partir del 26 d'agost de 2019 i es tindran en compte per als nomenaments que es facin durant el curs 2019-2020.

Les persones incloses a la borsa, que durant el curs 2018-2019 no hagin prestat serveis, han de manifestar la seva conformitat per continuar formant-ne part durant el curs 2019-2020. Així mateix, les que durant el curs 2018-2019 puguin manifestar la seva conformitat per continuar formant-ne part i no ho facin abans del 28 de maig de 2019, en deixaran de formar part a partir del curs 2019-2020.


Aquest apartat no afecta les persones que han participat en la convocatòria d'accés a la borsa oberta l'1 d’abril de 2019, les quals podran consultar les dades de la borsa, però no modificar-les ni presentar reclamacions pel que fa al número d'ordre fins a la publicació de la resolució de la convocatòria, prevista per a la primera quinzena d'abril de 2020, moment en què entraran a formar part de la borsa de forma definitiva. Tampoc podran participar en el procés d'adjudicació de destinacions provisionals per al curs 2019-2020.Pots trobar l'aplicatiu en el següent enllaç:


https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/e13_bor/editLogin.do%3bjsessionid=kl20Kmwg9Hf8C__5pr-yVMWEnK_mAivLVXWTC_Ucr5RdFEwEHEXH!-227919627.

Quant a les peticions dels àmbits territorials, cal tenir en compte que s'han de sol·licitar almenys dues àrees territorials, en el cas d'optar a fer substitucions a les comarques de Barcelona, els dos serveis territorials a Tarragona i a les Terres de l'Ebre, en el cas d'optar a les comarques de Tarragona, i un únic servei territorial, en cas d'escollir les comarques de Girona o Lleida.

Una vegada escollida l'àrea territorial preferent, es poden demanar per ordre de preferència municipis (en el cas del Consorci d'Educació de Barcelona districtes), comarques o l'àrea territorial, sense que sigui necessari completar tot el territori.

Finalment, s'ha de sol·licitar el segon servei territorial o el Consorci d'Educació de Barcelona, si escau, i es pot manifestar la disponibilitat per treballar en altres comarques o en altres àrees territorials diferents de l'àrea territorial demanada com a preferent.

També en la modificació de dades es poden actualitzar les peticions dels llocs de treball específics i dels llocs o centres amb característiques especials es poden actualitzar sempre que reuneixin els requisits establerts.

Les persones que sol·licitin ser destinades a centres i aules de formació de persones adultes han de tenir els següents requisits i condicions indicades al punt 4.3 de la resolució:


  • Cos de mestres: Titulació de mestre i acreditar algun dels següent requisits: Experiència docent mínima d'un curs en un centre o aula d'educació de persones adultes, haver realitzat el pràcticum en un centre o aula d'educació de persones adultes dependent del Departament, tenir el postgrau de formació d'adults o el postgrau en formació de professorat de català per a adults. Diplomatura d'educació social.

  • Cos de professorat de secundària: Titulació específica per a cada àmbit i d'acreditar algun dels requisits següents: Experiència docent mínima d'un curs en un centre o aula d'educació de persones adultes, haver realitzat les pràctiques del CAP/CQP en un centre o aula d'educació de persones adultes dependent del Departament, tenir el postgrau de formació d'adults o Postgrau en formació de professorat de català per a adults. Diplomatura d'educació social, tenir Experiència, almenys, d'un curs en una escola oficial d'idiomes.

En tots dos casos, esgotada la llista de docents  que compleixin algun d'aquests requisits, es nomenaran altres que hagin sol·licitat impartir aquests ensenyaments per cada cos.NOVETAT! Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019

Tal com havíem demanat CCOO, si es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. 

Sense informar als sindicats, el Departament d'Ensenyament a afegit l'aplicatiu per poder "congelar" sense instruccions al respecte. Així doncs, recomanem adreçar-se als diferents serveis territorials si us trobeu dificultats amb l'aplicatiu. Sembla ser que l'aplicatiu no està operatiu. A l'espera que el Departament d’Ensenyament solucioni els problemes de funcionament, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.

En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.


Vols rebre informació actualitzada com personal docent interí/substitut?

Des de CCOO Educació hem organitzat un grup correu perquè rebis totes les novetats referents al personal docent interí/substitut: avisos de períodes de modificació de dades, convocatòria d'oposicions, modificacions en les normes laborals, etc... A més podràs fer consultes directes als company(e)s de CCOO Educació del teu territori. Només cal que omplis el següent formulari:

.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Nou període de consulta i modificació de les dades de la borsa docent Rating: 5 Reviewed By: D
Scroll to Top