728x90 AdSpace

Borsa docent

Borsa docent. Tota la informació:1. Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019 per causes justificades.

Cada curs les persones sense nomenament vigent poden demanar, amb antelació a l'oferiment d'una vacant o substitució, no ser nomenades. Es mantindrà el número d'ordre de la borsa de treball, sense que aquest temps computi com a serveis prestats. Amb caràcter excepcional, que han de valorar els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament o el Consorci d'Educació de Barcelona, es pot demanar la interrupció del nomenament vigent.


Finalment el Departament d’Ensenyament ha recollit la proposta de CCOO respecte a la gestió de la borsa. Quan el passat curs el Departament va decidir eliminar la possibilitat de congelar el número de la borsa per motius de feina, CCOO Educació ens hi vam oposar enèrgicament. Ja vam avisar que deixar sense efecte aquest dret dificultaria la gestió, i així ha estat. CCOO Educació valorem positivament que el Departament hagi escoltat la nostra proposta i hagi modificat la normativa referent a la congelació del número de la borsa docent.

Pels nomenaments pel curs 2018-2019
Durant del curs 2018-2019, les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent podran demanar no participar en els nomenaments telemàtics mitjançant una aplicació que permetrà autogestionar la disponibilitat. Sense al·legar cap motiu!


AVÍS IMPORTANT: Les persones de baixa per accident laboral o maternitat han de sol·licitar la no disponibilitat als Serveis Territorials o al Consorci d'Educació de Barcelona, per tal que el temps de baixa computi com a serveis prestats a efectes del número d'ordre de la borsa docent.

Per "congelar" el número, és a dir, informar la nostra "No disponibilitat" per treballar en la borsa docent caldrà:

1. Entrar a l'aplicatiu de modificació de dades o de consultes de dades:

.

2. Clicar en la l'apartat: "Sol·licitud de no disponibilitat":3. Caldrà indicar la data d'inici i final de la no disponibilitat.
Atenció: La data d'inici i finalització serà l'endemà que s'hagi posat. Només es pot sol·licitar un període de no disponibilitat, fins que aquest no finalitzi no es pot demanar un altre. Fins que no s'informa de la finalització, no es podrà participar en els nomenaments.


La no-disponibilitat i la nova disponibilitat tindrà efectes el dia següent de fer la sol·licitud. Fins que s’informi una data de finalització de la no disponibilitat aquesta estarà vigent.


ATENCIÓ: En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci d'Educació Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.2. Consulta i modificació de les dades de la borsa docent

Les persones interessades podran modificar les seves dades el 14, 15, 16 i 17 de setembre de 2018, mitjançant l'aplicació Consulta i modificació de dades. Es podrà consultar i modificar algunes dades personals registrades a la borsa de treball, així com les dades referents a les especialitats, els àmbits territorials per treballar a jornada sencera i a les diferents jornades reduïdes. 

Els pròxims períodes de modificació des dades seran: la darrera setmana d'octubre de 2018, i la darrera setmana de gener i de març de 2019.3. Adjudicacions de difícil cobertura
Els diferents serveis territorials estan publicant places de difícil cobertura que, si es compleixen els requisits, poden ser adjudicades al personal interí i substitut que les reclami. Tens tota la informació en el següent enllaç.4. Criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2018-19

El Departament d'Ensenyament ha publicat els criteris de gestió de la borsa de personal docent pel curs 2018-2019. Tens tota la informació en el següent enllaç.
5. Si vols treballar com docent:

Tens tota la informació per inscriure't a la borsa docent en el següent enllaç:


http://publica.ccoo.cat/2019/03/inscripcio-la-borsa-docent.html.
6. Si ja ets personal interí/substitut:

Si Vols estar informat'Grup correu personal interí/substitut

Si estàs interessat en rebre notícies com aquestes i està informa't de tot allò referent al personal interí/substitut docent del Departament d'Ensenyament, pots apuntar-te en el següent formulari:
7. Modificació de dades

Períodes de modificació de les dades de la borsa: 
  • Del 13 al 16 de setembre de 2019
  • Del 28 d'octubre al 4 de novembre de 2019
  • Del 27 de gener al 3 de febrer de 2020
  • Del 23 al 30 de març de 2020
.
8. Informacions anteriors

Juliol i Agost 2018  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Borsa docent Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top