728x90 AdSpace

Borsa docent

Borsa docent. Tota la informació:

ÚLTIMES NOVETATS!
En aquesta pàgina trobaràs:


  • NOVETAT! Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019 per causes justificades.
  • Consulta i modificació de les dades de la borsa docent.
  • Adjudicacions de difícil cobertura
  • Criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2018-19
  • Si vols treballar com docent: Apuntar-se a la borsa docent.
  • Si vols rebre tota la informació referent al personal substitut/interí.
NOVETAT! Sol·licituds de no nomenament per al curs 2018-2019 per causes justificades.

Cada curs les persones sense nomenament vigent poden demanar, amb antelació a l'oferiment d'una vacant o substitució, no ser nomenades. Es mantindrà el número d'ordre de la borsa de treball, sense que aquest temps computi com a serveis prestats. Amb caràcter excepcional, que han de valorar els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament o el Consorci d'Educació de Barcelona, es pot demanar la interrupció del nomenament vigent.


Finalment el Departament d’Ensenyament ha recollit la proposta de CCOO respecte a la gestió de la borsa. Quan el passat curs el Departament va decidir eliminar la possibilitat de congelar el número de la borsa per motius de feina, CCOO Educació ens hi vam oposar enèrgicament. Ja vam avisar que deixar sense efecte aquest dret dificultaria la gestió, i així ha estat. CCOO Educació valorem positivament que el Departament hagi escoltat la nostra proposta i hagi modificat la normativa referent a la congelació del número de la borsa docent.

Pels nomenaments pel curs 2018-2019
Durant del curs 2018-2019, les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent podran demanar no participar en els nomenaments telemàtics mitjançant una aplicació que permetrà autogestionar la disponibilitat. Sense al·legar cap motiu!

La no-disponibilitat i la nova disponibilitat tindrà efectes el dia següent de fer la sol·licitud. Fins que s’informi una data de finalització de la no-disponibilitat aquesta estarà vigent.

Tal com havíem demanat CCOO, si es vol congelar el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó. A l'espera que el Departament d’Ensenyament tingui l’aplicatiu disponible, recordar-vos que també us podeu atansar als Serveis Territorials i fer una sol·licitud per no ser nomenats, congelant el número de la borsa docent.


En el cas del personal interí/substitut que estiguin al Consorci de Barcelona, comentar-vos que ja està disponible l’aplicatiu per realitzar la baixa temporal de la borsa docent. Teniu l’accès a l’aplicatiu en aquest enllaç.


Consulta i modificació de les dades de la borsa docent

Les persones interessades podran modificar les seves dades el 14, 15, 16 i 17 de setembre de 2018, mitjançant l'aplicació Consulta i modificació de dades. Es podrà consultar i modificar algunes dades personals registrades a la borsa de treball, així com les dades referents a les especialitats, els àmbits territorials per treballar a jornada sencera i a les diferents jornades reduïdes. 

Els pròxims períodes de modificació des dades seran: la darrera setmana d'octubre de 2018, i la darrera setmana de gener i de març de 2019.Adjudicacions de difícil cobertura
Els diferents serveis territorials estan publicant places de difícil cobertura que, si es compleixen els requisits, poden ser adjudicades al personal interí i substitut que les reclami. Tens tota la informació en el següent enllaç.


Criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2018-19

El Departament d'Ensenyament ha publicat els criteris de gestió de la borsa de personal docent pel curs 2018-2019. Tens tota la informació en el següent enllaç..
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Borsa docent Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top