728x90 AdSpace

Tancament

Adjudicacions provisionals d'estiu: Tota la informació en un clic

Control de plagues

Instrucció sobre el protocol d'actuació per al control de plagues

L'objecte d'aquest document és establir els criteris davant d'una intervenció de control de plagues i les mesures de seguretat que cal prendre. És d’aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament.
Descarregar:
IN-BI-12-1.0.04 -100kb

Instruccions sobre la utilització d'insecticides d'ús domèstic

Clarificar l’ús d’insecticides domèstics a les dependències dels centres de treball del Departament d’Ensenyament és l'objecte d'aquest document, que és d'aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament. 
Descarregar:
IN-BI-07-1.0.03 (pdf) - 13Kb

Instruccions per a la prevenció i control de la legionel·losi

La legionel·losi és una malaltia bacteriana d’origen ambiental que pot afectar l’ésser humà a partir de la inhalació d’aerosols contaminats pel bacteri Legionella. Els supòsits més habituals en què es pot desenvolupar el bacteri es troben en els edificis: aires condicionats centralitzats, aigua calenta de les dutxes amb acumuladors i instal·lacions terapèutiques amb banyeres o similars.
En el document següent s'estableixen unes pautes d’actuació específiques per als responsables de les instal·lacions i personal de manteniment, a l’hora d’establir i implementar un programa de prevenció i control de la legionel·losi.
Descarregar:
IN-AB-07-1.0.01 - 44Kb

Mesures preventives per evitar la presència del mosquit tigre

Recull de mesures preventives per tal d’impedir la propagació de la plaga del mosquit tigre. És d’aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament que es trobin en àrees de difusió del mosquit tigre i en les poblacions limítrofes.
Descarregar:
NPL-002-2006 (pdf) - 13Kb

Mesures d'actuació relatives a la processionària del pi

Aquest document recull mesures preventives per tal d’impedir la presència i propagació de la processionària del pi. És d’aplicació a tots els centres de treball, en especial els centres educatius situats en àrees amb presència de la processionària del pi.
Descarregar:
NPL-003-2007 (pdf) - 1886Kb


Font: INTRANET Departament d'Ensenyament
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Control de plagues Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top