728x90 AdSpace

Control de plagues

Instrucció sobre el protocol d'actuació per al control de plagues

L'objecte d'aquest document és establir els criteris davant d'una intervenció de control de plagues i les mesures de seguretat que cal prendre. És d’aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament.
Descarregar:
IN-BI-12-1.0.04 -100kb

Instruccions sobre la utilització d'insecticides d'ús domèstic

Clarificar l’ús d’insecticides domèstics a les dependències dels centres de treball del Departament d’Ensenyament és l'objecte d'aquest document, que és d'aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament. 
Descarregar:
IN-BI-07-1.0.03 (pdf) - 13Kb

Instruccions per a la prevenció i control de la legionel·losi

La legionel·losi és una malaltia bacteriana d’origen ambiental que pot afectar l’ésser humà a partir de la inhalació d’aerosols contaminats pel bacteri Legionella. Els supòsits més habituals en què es pot desenvolupar el bacteri es troben en els edificis: aires condicionats centralitzats, aigua calenta de les dutxes amb acumuladors i instal·lacions terapèutiques amb banyeres o similars.
En el document següent s'estableixen unes pautes d’actuació específiques per als responsables de les instal·lacions i personal de manteniment, a l’hora d’establir i implementar un programa de prevenció i control de la legionel·losi.
Descarregar:
IN-AB-07-1.0.01 - 44Kb

Mesures preventives per evitar la presència del mosquit tigre

Recull de mesures preventives per tal d’impedir la propagació de la plaga del mosquit tigre. És d’aplicació a tots els centres de treball (centres educatius i edificis administratius) dependents del Departament d’Ensenyament que es trobin en àrees de difusió del mosquit tigre i en les poblacions limítrofes.
Descarregar:
NPL-002-2006 (pdf) - 13Kb

Mesures d'actuació relatives a la processionària del pi

Aquest document recull mesures preventives per tal d’impedir la presència i propagació de la processionària del pi. És d’aplicació a tots els centres de treball, en especial els centres educatius situats en àrees amb presència de la processionària del pi.
Descarregar:
NPL-003-2007 (pdf) - 1886Kb


Font: INTRANET Departament d'Ensenyament

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Control de plagues Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top