728x90 AdSpace

Lipoatròfia semicircular relacionada amb el lloc de treball

La lipoatròfia semicircular és una alteració benigna, poc freqüent, que es deu a una atròfia localitzada del teixit adipós subcutani, i que es caracteritza per l’aparició d’una o més depressions en forma de banda semicircular a la superfície cutània. Afecta principalment les cuixes i els avantbraços, si bé pot aparèixer en altres zones.
Podeu consultar més informació sobre aquest trastorn al document Lipoatròfia semicircular relacionada amb el lloc de treball del Departament d’Empresa i Ocupació, així com el Protocol d'actuació davant aquest tipus de casos.

Actuacions recomanades

  • En el cas dels serveis centrals, si considereu que podeu tenir aquesta alteració, adreceu-vos a la Subdirecció General de Personal d'Administració i Serveis, que us facilitarà un full d’assistència sanitària per visitar-vos a la mútua (ASEPEYO).
  • Pel que fa al personal docent adscrit en comissió de serveis a les unitats administratives, adreceu-vos al dermatòleg de la vostra mútua.
  • Si us diagnostiquen lipoatròfia semicircular relacionada amb el treball, cal contactar amb el Servei de Prevenció de Riscos Laborals.
Font: INTRANET Departament d'Ensenyament

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Lipoatròfia semicircular relacionada amb el lloc de treball Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top