728x90 AdSpace

Tancament

Normativa i retribucions en cas de baixa

Actualitzat a novembre de 2017
Les absències justificades per assistència a consulta mèdica, sempre que no pugui concertar-se fora de l’horari de treball s’acrediten amb la declaració responsable de la persona i justificant del centre o consulta mèdica.
Model de sol·licitud de pagament del 100% per circumstàncies excepcionals (el cas d'hospitalització, intervenció quirúrgica, procés oncològic, embaràs, i violència de gènere...) 


Cal acompanyar-la del certificat corresponent (que només ha de dir la circumstància, mai quina és la patologia) i entregar-lo juntament amb el comunicat de baixa. CCOO: lluitar, negociar, tornar a lluitar 


CCOO continuem lluitant contra les mesures del govern català i central amb mobilitzacions. Amb la pressió exercida fins ara hem aconseguit negociar que aquestes normatives siguin menys lesives. Hem deixat també una porta oberta a introduir millores per persones que necessitin especial protecció. Sabem que no hem acabat la feina, i que cal seguir en la mobilització i en la negociació. No ens aturarem fins assolir la derogació d'aquestes mesures, que suprimeixen drets socials aconseguits amb molt d'esforç. 


  • CCOO continuem lluitant per recuperar el cobrament del 100% de les retribucions des del primer dia de baixa per a tothom. 
  • CCOO continuarem mobilitzant per aturar l’assalt als nostres drets. 


Normativa:  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Normativa i retribucions en cas de baixa Rating: 5 Reviewed By: Angel Benito
Scroll to Top